Workshops & Cursussen

Bevrijd jezelf

Velen ervaren niet alleen belemmeringen en beperkingen in de buitenwereld, maar ook in zichzelf. Door onze gedachten, negatieve overtuigingen en conditioneringen voelen wij ons gevangen.

Dit hoeft niet zo te blijven. Je kunt jezelf bevrijden! In deze turbulente chaotische tijd worden wij uitgenodigd, om duidelijke keuzes te maken. Wie ben jij werkelijk en wat wil jij in jouw leven realiseren? Wil jij inzicht krijgen in de gedachtenpatronen, overtuigingen en conditioneringen die jou blokkeren en saboteren in jouw leven? Wil jij je bevrijden van de beperkingen die jou gevangen houden?

Dan nodig ik jou uit voor een ontdekkingsreis, die jou vrij maakt van lagen van angst, pijn, woede, schuld, verdriet, liefdeloosheid, onzekerheid, slachtoffer voelen, gebrek aan eigenliefde. De Isis Magic Healing Essences ondersteunen jou bij jouw bewustwordings- en transformatieproces en verbinden jou dieper met jouw Goddelijke oorsprong en helpen jou te worden, wie jij in Essentie bent.

Graag begeleid ik jou op de weg van zelfbevrijding, van wat jou belemmert en blokkeert tijdens deze 5 daagse cursus en help jou om vertrouwd te worden met de 33 Isis Magic Healing Essences. Deze zijn een co-creatie van mij met Isis, Maria Magdalena en Moeder Maria.

In deze interactieve cursus op basis van gelijkwaardigheid ga ik op ieder deelnemer in. Wat resoneert met jou? Wat belemmert jou? Door de interactieve uitwisseling en ervaringen kunnen wij van elkaar leren en en een levendige relatie opbouwen met de Isis Magic Healing Essences.
Ik ben zo blij en dankbaar voor de transformatie en healing die bij iedere deelnemer gebeurt tijdens de cursus. Een feedback van deelneemsters voeg ik erbij.

Datum: 13-11-2021  +  27-11-2021  +  11-12-2021  +  08-22-2022  +  22-01-2022
Tijd: 10.00–17.00 uur
Locatie: Kochstraat 17, 5914 WJ Venlo
Bijdrage: € 495,-; M.V.K.Wuster NL63 RABO 0156 3210 17

Voor koffie, thee, water en versnaperingen zorg ik. Breng aub zelf jouw lunch mee.
Heb je vragen bel gerust, tel.nr. 077-3548604 of mail: praktijk.margarete.wuster@gmail.com
Door coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt. Zo gauw jouw betaling binnen is, is jouw plaats gereserveerd

Ik verheug mij jou te zien.
Tot ziens, Margarete.