Essences
De grote basis Set van de Isis Magic Healing Essences bestaat uit 25 verschillende Essences van 30ml met pipet.

Ter ondersteuning van jouw transformatieproces zijn ook 25 verschillende kaarten gecreëerd. Op iedere kaart staat een speciaal symbool en een transformerende tekst.

De naam van elke Isis Magic Healing Essence, ontving ik als ingeving in het Engels en heb ik vertaald naar het Nederlands en Duits. De Engelse naam heb ik numerologisch uitgeteld, en correspondeert met een specifiek(e)
• Planeet
• Dierenriemteken
• Element
• Kleur
Hoe het werkt

Om de werking van de Isis Magic Healing Essences te optimaliseren gebruik je een deel van de MIR-Methode erbij. Je neemt 3-5 druppels in, en houdt deze even in je mond. Ter ontspanning wrijf je zachtjes over je handpalm of over de rug van je hand, waarbij je constant huidcontact blijft houden. Intussen spreek je de transformerende tekst die op de kaart staat, 3 keer hardop uit. Op deze manier geef je jouw zelfgenezend vermogen de opdracht, om de werking van de Essence te versterken.
Prijs

€ 19,95
1 flesje I.M.H.E. 30ml met pipet

€ 405,-
Grote Set, 25 flesjes, verpakt in 5 dozen en 25 kaarten
1. Divine Love – Goddelijke Liefde
Goddelijke onvoorwaardelijke Liefde in mij, voor mij en voor Al DAT IS.

De onvoorwaardelijke Goddelijke liefde in mij, voor mijzelf, en voor AL DAT IS, is het belangrijkste fundament in mijn leven.
2. Freedom – Vrijheid

Vrij van angst ben ik vrij, ben ik liefde.


Angsten blokkeren en beperken mij. Wanneer ik mijn angsten loslaat, stroom ik mee met de flow in mijn leven en zie ik nieuwe mogelijkheden.

3. Power – Kracht
Twijfel los laten, staan in mijn kracht.

Twijfels ondermijnen mij. Sta ik in mijn kracht, dan kan ik beter omgaan met de uitdagingen die ik tegen kom.
4. Passion – Passie

Laten leiden door mijn bezieling.


Wat mijn hart diep verblijd, voelt als een vuurkracht, die mij de weg wijst, om de juiste keuzes in mijn leven te maken.
5. Courage – Moed

Moed, om mijn hart en intuïtie te volgen.


Moed heb ik nodig, om de keuzes die ik vanuit mijn hart en mijn intuïtie heb gemaakt, in mijn leven te realiseren.
6. Confidence – Vertrouwen

Vertrouwen in mijn mogelijkheden en talenten en in het leven.


Bewustwording van mijn Goddelijkheid, mijn kwaliteiten, talenten en mijn mogelijkheden vergroten mijn zelfvertrouwen, en het vertrouwen in mijn leven.

7. Wisdom – Wijsheid
Vertrouwen in de wijze lessen van het leven.

Onze “ego wijsheid” wil meestal, dat de dingen en situaties anders lopen dan zoals ze lopen. Maar in deze uitdagingen zitten juist de “cadeaus” voor onze ontwikkeling en bewustwording. Vertrouw op de wijze lessen van het leven en herken de diepere oorzaak om ervan te leren.

8. Acceptance – Aanvaarding

Onbewustheid en onvermogen aanvaarden van mij en van anderen.


Vaak lijden wij onder onze eigen onbewustheid, ons onvermogen en dat van anderen. Het onbegrip van anderen, en hun kwetsingen kunnen ons diep raken. Zolang het ons raakt, heeft het altijd iets met onszelf te maken. Hun reactie ontstaat meestal uit onbewustheid, vanuit hun afgescheidenheid, vanuit hun onvermogen en door het niet kunnen voelen.

Aanvaard hun onvermogen en verbind je er niet mee. Richt het niet tegen jezelf. Want dit is, wat de meeste pijn bij jou veroorzaakt, op grond van je eigen onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen. Er is geen schuld! Er is slechts onvermogen!

9. Time – Tijd

Vertrouwen in de juiste timing van het Universum.


Geduld is meestal niet onze sterkste kant. Vanuit ons kleine “ego-denken” willen wij dat de dingen nu gebeuren, en zijn teleurgesteld en gefrustreerd, wanneer het niet zo is. De natuur laat ons zien, dat er wisselende getijden zijn. Voorjaar, zomer, herfst en winter. De boer zaait vroeg in het voorjaar. De oogst komt pas aan het einde van de zomer of najaar. Alles gebeurt op de juiste tijd, ook in ons leven. Zet je stappen en geef je in vertrouwen over.

10. Nostalgia – Oerverlangen

Herkenning van mijn oerverlangen en

Herinneren van mijn oorsprong en heelheid.


Vaak voelen wij diep in ons een onrust die moeilijk te benoemen is – een soort “heimwee”. Materie en succes bevredigen ons niet meer. Wij voelen ons afgescheiden en gaan op zoek naar een diepere verbinding en vervulling. Een oerverlangen komt in jou op naar een diepere

verbinding, en een herinnering aan jouw Goddelijke oorsprong.

11. Turning Point – Keerpunt
Omkeer vanuit afgescheidenheid en ik-gericht bewustzijn naar vereniging met Al Dat Is.

Een van de grootste pijnen van de mensen is de pijn van afgescheidenheid – bewust of onbewust. Dit is mede de oorzaak van “moeten en willen” – moeten bewijzen, succesvol en beter moeten zijn etc. Jij kunt de keuze maken voor het transformatieproces, om je vanuit afgescheidenheid en ik gericht bewustzijn, te verbinden en verenigen met Al Dat Is.

12. Perception – Gewaarwording
Gewaarwording om niet langer alleen vanuit logica en materialisme te leven.

Logica en materialisme zijn slechts facetten van ons Zijn. Logica, een aspect van het mannelijke, wil bewijzen zien, b.v. in de vorm van materiële manifestatie. Intuïtie, innerlijk weten, zijn vrouwelijke aspecten in ons, die gezien, gehoord en gevoeld willen worden. Op weg naar heel-wording zijn beide facetten belangrijk en gelijkwaardig.

13. Opening – Opening
Openen van de geest voor het licht en de kansen van de ziel.

Wanneer wij ontspannen en vanuit stilte ons verbinden met onze oorspronkelijke Goddelijke Bron, en ons hart en geest openen voor het licht, ontvangen wij ingevingen voor de ervaringen en kansen voor de ziel.

14. Responsibility – Verantwoordelijkheid
Iedere gedachte, woord en daad vormt een oorzaak en gevolg.

De kracht en snelheid van de energieën in het universum worden steeds sterker. Daarom is het bijzonder belangrijk, dat wij vanuit bewust Zijn onze gedachten, woorden en daden beheren. De gevolgen hiervan, manifesteren zich tegenwoordig veel sneller.

15. Connection – Verbinding
Ik ben deel van de Bron en verbonden met Al Dat Is.

Velen hebben het idee, dat de Goddelijke Bron buiten ons/boven ons is. Maar de Goddelijke Bron is in jou. Jij bent er deel van, zoals ieder mens, dier, plant en element er ook een deel van is. Zo zijn wij verbonden met Al Dat Is.

16. Detachment – Onthechting
Loslaten van blokkerende en saboterende gedachten, conditioneringen en gehechtheden.

Opvoeding, maatschappij en ervaringen uit andere levens hebben ons gevormd. Daar zijn blokkerende overtuigingen en conditioneringen ontstaan, die wij nog bij ons dragen en ons negatief beïnvloeden (vaak onbewust). Onthecht en bevrijd je hiervan!

17. Unity – Eenheid

Vereniging van tegenstellingen. Dualiteit verbinden tot nieuwe eenheid.


Het vrouwelijke en het mannelijke in je, heeft ieder zijn eigen unieke kwaliteit en vult elkaar aan. Ze zijn gelijkwaardig en ondersteunen je, mits jij ze verbindt met elkaar. Zo vorm je een overkoepelende eenheid, waaruit iets nieuws “geboren” kan ontstaan.

18. Free Choice – Vrije Keuze

Kiezen en beslissen vanuit vrij Zijn.


Het door ons zelf, familie en maatschappij opgelegde “moeten”, laat ons vaak “gevangen” voelen. Word je hier bewust van. Jij bent een Goddelijk vrij mens. Jij hebt de vrijheid van keuze. Maak jouw keuze vanuit een vrij Zijn.

19. Creation – Schepping

Een nieuwe werkelijkheid scheppen voor mijzelf en voor de wereld, vanuit bewust Zijn.


Door onze denkbeelden en conditioneringen hebben wij vaak een heel beperkt beeld van onszelf en van onze mogelijkheden. Gebruik jouw vrijheid, je ruimte en mogelijkheden en creëer een nieuwe werkelijkheid voor jezelf en voor de wereld, vanuit bewust Zijn.

20. Abundance – Overvloed

Vertrouwen in, en scheppen van overvloed voor mij en voor anderen.


Negatieve ervaringen en irreële denkbeelden zoals bv. geld veroorzaakt kwaad, het is niet voor mij weggelegd, ik ben het niet waard, blokkeren overvloed. Jij bent deel van de Goddelijke Bron. Overvloed is jouw geboorterecht. Overvloed heeft vele vormen. Vertrouw en schep overvloed voor jezelf en voor anderen.

21. Destination – Bestemming

Ontwikkelen tot mijn hoogste bestemming en realiseren wie ik ten diepste ben.


Durf je hart en intuïtie te volgen, keuzes te maken, stappen te zetten, om jezelf te ontwikkelen tot je hoogste bestemming. Realiseer en manifesteer dit vanuit jouw diepste Zijn.

22. Endurance – Uithoudingsvermogen

Volhouden en doorzetten om mijn doel te bereiken.


De uitdagingen, die wij op ons pad van keuze tegenkomen vormen vaak een grote beproeving. Onzekerheid en twijfels komen op. De uitdaging is dan om jouw focus op je doel te blijven richten, en vol te houden en door te zetten, om je doel te bereiken.

23. Silence – Stilte

Mijn diepe verbinding ervaren met mijn ware Zijn en het Goddelijke in mij.


In deze turbulente, chaotische tijd is het bijzonder belangrijk, om dagelijks de ruimte te nemen, om ons terug te trekken in onze heilige stille ruimte. Dan ervaar je de verbinding met jouw ware Zijn en het Goddelijke in jou. Silence is ook heel effectief om voor het slapen gaan te gebruiken.

24. Oneness – Eenheid
Ik ben heel. Ik ben één.

Mijn oorspronkelijke Goddelijke blauwdruk is heelheid. Dit is, wie ik ten diepste ben. Ik ben een deel van de Goddelijke Bron in ervaring. Ik ben een met de Goddelijke Bron.

Ik ben heel. Ik ben een.

25. Community – Gemeenschap
Ik en wij zijn één.

Wij zijn allen delen van de oorspronkelijke Goddelijke Bron en allen met elkaar verbonden. In dit bewustzijn geven wij onze unieke individuele bijdrage in liefdevolle dienstbaarheid aan de gemeenschap. Zo bouwen wij samen een “nieuwe gemeenschap”, in dienstbare samenwerking voor het grote geheel. Ik en wij zijn één.

© 2021 Isis Magic Healing Essences
DE PRAKTIJK
  • Volgt snel
CONTACT